HTML

nem lesz szalonna

Az élet a világmindenség meg minden témakörben keresgélem a darabjait egy olyan kutyának aki bár apa sőt férj, de mégsem szalonna..én Én vagyok

Linkblog

2011.05.25. 20:59 Dram

egy este a királyfi

   2010 június 05, 17:58

nem bírt aludni
bóklászott a városban ahol azt vette észre, rajta kívül egy csomóan vannak még..
hm-gondolta, mert nem számított arra, hogy ennyien lesznek az ő magányos jelenetének statisztái. átfutott az is az agyán, hogy a magányos jelentnek ezzel lőttek, de bízott a saját alakításában, ezért átvágott a gödrön, elsétált a szabadság térig, elüvoltötte hogy..ők sem a farkunkra: de szép nagy!
ám a város erre sem kapta fel a fejét..
hm-gondolta a királyfi mert megszokta hogy amit mond arra figyelnek, de valójában nem érdekelte a miért és különben is úgy gondolta a többi ezer az oka akik ugyanezt kiabálták, ugyanekkor...
továbbsétált..ivott néhány pohárral néha megált beszélgetni, néha pedig a melette sétáló nőnek mondott valamit...de érezte, hogy nem, nem ez a helyszín.
lassan éjfél lett..
az ideje egy gyrosnak-gondolta ezért elhajtott rögvest a szerájba...szeretett arra járni, szép emlékei voltak. megállt szabálytalanul és sebesen közelített a nagyon nagyon hosszú sorhoz..
mikor ráköszönt feketeföld fekete királyfia..és egy perc mulva már att ültek 6an a kicsitsem kerekasztalnál. majd a királyfit rábeszélték, hogy menjen velük most hajózni..
pontosan nem tudja miért, talán a gyros, vagy a hagyományos kóla, esetleg a szír hastáncosnő hatására igent mondott..és már robogtak is együtt a kikötőbe..
és a hajó ment
rajta királyfikkal...és az őket szórakoztató artistákkal,kertészekkel, balerinákkal, pékekkel, bolondokkal,
hm ez az..- gondolta a királyfi
és végre beállt a zárójelenethez a hajó tatjára ami épp csendesen csordogált el a parlament előtt, de ő hátat fordított neki..megemelte a poharát és azt mondta
 
"minden ugyanaz másképpen"

elégedetten kifújta magát, és végre kieresztette a hasát, mert szokása volt, hogy mostanában felvétel alatt behúzta...ez ám zárómondat!! de amikor ezt gondolta magában rögtön meg is lepődött, és megijedt mert ha ez volt a zárómondat ebben a részben akkor neki már semmit sem kéne gondolnia..
és valóban, jobbról a sötétben még vette egy rejtett kamera:

"óhogy bazmeg..."

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://dram.blog.hu/api/trackback/id/tr132932634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tenmagam 2011.05.31. 23:26:16

Ez jó volt....baszki

:)
süti beállítások módosítása