HTML

nem lesz szalonna

Az élet a világmindenség meg minden témakörben keresgélem a darabjait egy olyan kutyának aki bár apa sőt férj, de mégsem szalonna..én Én vagyok

Linkblog

2011.05.25. 19:13 Dram

genetika

állítólag tiszta nagyapám vagyok....mindkettő.
hát nem is tudom.

ott volt T. nagyapa..aki az oldalkocsis  (indian) motorjával  kergette a nőket  még a nagyi előtt. elmesélte hogyan lehetett  békeidőben siófokon kihúzni egy éjjelt mulatóról mulatóra majd a stégen aludni nappal. aztán a motort eladta...vett egy pobjedát. Ő lett a családapák reklámarca 4gyerekkel. majd a nagyapáké 6 unokával...kemény volt, katona. aztán miután az imádott szipkázó úrilány, akiért egész életében pedálozott és ennek ellenére a NŐ még öregen is csak annyit mondott: najó, most már veled maradok... talán ....szóval a nagyi mikor meghalt, követte 2 hónapon belül makkegészségesen. nem bírta egyedül...

botlásáról nem tudok..

és ott volt J akinek rászabott kétsoros öltönyeivel a gimiben sokkoltam a divatvilágot, de lássuk be ez nem volt túl nehéz akkoriban, mikor a szikora, feltalálta a csikidámot...  névreszóló esőkabátja még ma is megvan, brillant volt a haján és állítólag élőben többször is le klarkgébölözték. ehhez a imidzshez ráadásul nem volt ciki akkoriban,  hogy a szíve zöldfehér volt.. ha nyert a csapat, csokit kapott mindenki a környéken, ha nem...szótlanul megvacsorázott és lefeküdt. villamossal járt, sosem tanult meg vezetni.

botlásáról nem tudok
(viszont egyszer nagyanyám az akkori nagyon komolynak tűnő barátnőmnek megsúgta a reggelizőasztalnál...azt hiszem, a kisunokám örökölte ezt a nagyapjától...mit j néni? hogy neki mindennnap ennyit kell "hancúrozni"! .... és ha tudta volna az igazat...)

fiatalon halt meg, egy napos nyári délután, váratlanul, agyvérzés

na ezt kéne összeadnom.
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dram.blog.hu/api/trackback/id/tr192932312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása