HTML

nem lesz szalonna

Az élet a világmindenség meg minden témakörben keresgélem a darabjait egy olyan kutyának aki bár apa sőt férj, de mégsem szalonna..én Én vagyok

Linkblog

2012.01.30. 18:15 Dram

....

...zongoraszó, a lányom gyakorol a háttérben valahol. az apja ül és ír. nem tudja még miről, fog de mégis úgy érzi ennek ki kell jönnie. de miért érzi? ha nem egy konkrét dolog amit el akar mesélni? talán csak...nem meri bevallani magának sem hogy amit érez az tudja miért van. de mit érez? hogy nincs jó helyen... ez hogy lehet? gyönyörű gyerekek gyönyörű feleség...és mégis. mert ők mind hozzászoktak, hogy apa mindennap megváltja a világot.  és? és...asszem jólesne egy kis elismerés. szóval ez a baj... nemlehet, hogy csak egy új szerető kéne? (melléütött..) az biztos megoldás lenne....asszem. amíg el nem kezdene üldözni a csodálatával, amikor rájön, hogy mindennap megváltod a világot...? naja:)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dram.blog.hu/api/trackback/id/tr213977693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása