HTML

nem lesz szalonna

Az élet a világmindenség meg minden témakörben keresgélem a darabjait egy olyan kutyának aki bár apa sőt férj, de mégsem szalonna..én Én vagyok

Linkblog

2008.05.08. 10:12 Dram

mizu?

kérdezte a kapitány.

testes sármos 40es, kedves mosollyal hibátlan fehér fogsorral és nevetőbarázdákkal a napbarnított arcán...

szerelmes típus, de nehezen viselik a nők, ha a pasijuk évente 200 napot vitrolázik a föld valamelyik tengerén. mikor várhatóan megint féltékenyen telefonál az aktuális, ő bátran felveszi...és beszél...és válaszol...és eltelik egy óra, vagy kettő..

így megy ez

viszont... vannak olyan kérdések, amire nincs jó válasz, és elindul a lavina az agyban, elsodorja mi illik és jó... legutóbb a csapattal épp egy bálna mellett haladtak. a lavina elért a kezéig, behajította vízhatlan tokjában a telefont...de még röptében eszébe jutott sok olyan szidalom amit elfelejtett mondani... utánaugrott, félig a bálnára, aki szegény mit sem tudott a férfiakról a nőkről és a telefonról

egyszerűen rosszkor volt rossz helyen

a kapitány a hátára mászott, püfölte a telefonjával és mint végső megoldás a vízkifújó nyílásába is megpróbálta betuszkolni a nőt a telefonban...szerencsére nem sikerült neki:)   a bálna lassan alámerülve kiúszott ebből a megalázó statisztaszerepből.

semmi- mondtam- fáj a lábam, hajnalban én hoztalak el tonytól, nehéz vagy..

fassza....fizettünk? nem?..pár nap mulva vissza kell jönnünk..

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dram.blog.hu/api/trackback/id/tr88459594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása