HTML

nem lesz szalonna

Az élet a világmindenség meg minden témakörben keresgélem a darabjait egy olyan kutyának aki bár apa sőt férj, de mégsem szalonna..én Én vagyok

Linkblog

2008.06.03. 18:57 Dram

namostmár

tényleg itt a nyár...

Légkondis autó,  de néha ki kell szállni. Semmi kedvem se dolgozni...és nem is értem  mexico cityben hogy tudnak egyáltalán ahol egész évben nyár van? nem túl jól..ez igaz. Van egy barátom aki egy ottani férfimagazin főszerkesztője. Közel egy évig volt itt és ő itt nem értett egy csomó mindent...nyáron érkezett.

de aztán jött az ősz..kezdtek eltűnni a színek és hideg lett, teljesen magába zuhant..azt hitte most már ő is meghal. kiakadt mikor valaki nyilvánosan kifújta az orrát...

télen, rájöttem hogy fogalma sincs, hogy kell öltözni. vett nagykabátot, de fázott...rávett dzsekit akkor is..kesztyű sapka sál... túlélési harc volt neki. mesélte, hogy amikor bemondták, hogy valamelyik közeli hegyen esett a hó mindenki elindult autókkal majd full beállt az összes út.így ő sem jutott fel soha, itt látott először havat..nem értette. szerinte csak a halakat kell jégre tenni..:)

aztán tavasz lett...és majd kicsattant a boldogságtól.  ezért megérte szenvedni mégiscsak...

de tényleg nyáron dolgozni?!! iskolaszünet van.. és különben is. akit keresek mindig pont szabadságon lesz. ne bohóckodjunk már..!!

ja hogy vessem fel a kollégáimnak is....?:) na igen ezt még át kell gondolnom..

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dram.blog.hu/api/trackback/id/tr25501896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása