HTML

nem lesz szalonna

Az élet a világmindenség meg minden témakörben keresgélem a darabjait egy olyan kutyának aki bár apa sőt férj, de mégsem szalonna..én Én vagyok

Linkblog

2008.06.13. 01:00 Dram

díszletek.

kivülről látva magamat, talán egy majdnem sikeres cseh film főszereplőjeként tengettem az éjszakát.
kezdve azzal hogy kedvenc taxisbácsja akit a saját mobilján hív bármikor bárhova, a felesége autójával érkezik, az övé elromlott....a főszereplő eljut a barátja kávézójába és először veszi észre, hogy pont a parlament van szemben..eddig ez fel sem tűnt
csodás díszlet a 2. italhoz (az elsőt öltözés előtt dobta be, mert nem volt lendülete menni) és egy kis beszélgetéshez..arról pl.hogy milyen mikulás volt B. a jóhangulat felelős..
komolyan vette mikor felkérte az ovi, hogy gyorsan találjon valakit és elhatározta, hogy az éjszakából jólismert kellékekkel dobja fel ezt az eseményt. a mikulásruha mellé hozott némi party hangosítást, villodzó meg színes fényeket beszervezett két krampuszlányt akik csinos feketében táncoltak, de úgy érezte a belépője még mindíg nem elég hatásos így bekapcsolták a füstgépet is. ... ez csak két évig volt mert megfúrta egy konzervatív apuka aki komolyan hisz a mesékben....a meglepett ovisok között jónéhányan azóta is a mikulás mögé néznek hátha újra eljön az igazi..
majd a főhős elővezeti a rövid programot. sex drog rock and roll
kezdjünk a rock and rollal...majd mégegy srác tovább rontja a férfi nő egyensúlyt 3:1re haverkodó majd viccesen majdnem frontálisan ütköző taxis....én jobban vezetek részegen bekötött szemmel boxkesztűben békatalppal..
(huh ezt ki fogom próbálni:) túléltük mire az üres klubban a 3. 4. ital..tényleg az ijedtségre.
a 4.ket bekaptuk...biztos mindenki a whitepartira ment, mondja új taxisunk...menjünk mi is? komoly protektorunk talán elintézi annak ellenére, hogy nem vagyunk fehérben...de a főhösnek nincs kedve menni..inkább a fürdő oldala és a romok, meg a hegy hamár a díszletek fontosak. aztán  egy hegyalja utcai intézmény ahol egészen másfajta a szinpadkép, bekerül egy 6.7?., majd 3kor a show már pesten a rakparton:)...ujabb vicces taxisok...végül a dekadencia fellegvára...a vasajtó a nagymezőben ami mögött mindig sötét van, szól a pianinó, lent dögörög a zene..
a főhős kijön hatkor gyürött fehér ingben és hunyorogva és látja, hogy az emberek mennek dolgozni... kikerülik óvatosan mert mozdulatai még kiszámíthatatlanul hullámzóak..valahol abbahagyta a számolást.

taxisbácsi felesége autóján ismét érkezik..
mikor kelni szokott akkor sötétítik be a szobát
rövid program teljesítve..
így megy ez:)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://dram.blog.hu/api/trackback/id/tr37517552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tenmagam 2008.06.13. 09:51:08

De hol a tánc?

Vagy téged táncoltattak....?

:)

Dram 2008.06.14. 21:21:19

tánc az volt mindenhol. utána izomláz is.
hogy táncoltattak-e?..arra nem vagyok megfelelő alany..:)
süti beállítások módosítása