HTML

nem lesz szalonna

Az élet a világmindenség meg minden témakörben keresgélem a darabjait egy olyan kutyának aki bár apa sőt férj, de mégsem szalonna..én Én vagyok

Linkblog

2008.06.23. 23:56 Dram

az eső

 a legutóbbi bejegyzésem óta beijedve kuporog egy sarokban, ennek örülök. így most nem lenne stílusos ha melegre panaszkodnék....

idén először éreztem olyannak a balatont ahogy bezártam a szívembe. olajosan csillogó illatos gyerekzsivajos nyálasnaplementés... perszehogy romantikus alkat vagyok, tudom az összes csillagképet és igen....volt idő mikor ezzel visszaéltem. most azt szeretném, hogy akivel fekszem ott a stégen a hátamon az mind tudja amit én is...ne a csillagképeket, hanem, hogy mit miért teszek.

a szombat nevetséges volt, és egyben szomorú. E. a bevásárlóközpont tulajdonos szülinapja, egy elegáns szórakozóhelyen siófokon. feszengő sorbanállók, a kezükben méregdrága italokkal,  izguló pasik, hogy alkalomhoz öltöztek-e, hogy a barátnőjükön látszik-e a befektetés a plasztikai sebészbe, hogy emlékszik-e rájuk E. Aztán a rutinos negyvenes palik csillógó pólókban. a fehér lakkcipős pl.  a nőket akikkel voltam fejenként kétszer szólította le fordulásból... elméláztam ezen a furcsa gyülekezeten és a mögöttük titokzatosan megcsillanó vizet néztem.

eszembe jutott a nagyapám, siófok réme a Jegesmedve...

2 komment

Címkék: balaton mulatság


A bejegyzés trackback címe:

https://dram.blog.hu/api/trackback/id/tr63536174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tenmagam 2008.06.24. 12:41:32

Na jó!

Halljuk mitöl jeges , mitöl medve!

:)

Lehetne zenei aláfestéssel?

/ csak, hogy halmozzuk az élvezeteket/

Dram 2008.06.24. 17:49:58

hát persze...
örülök ha kívánságokat teljesíthetek:)
süti beállítások módosítása