HTML

nem lesz szalonna

Az élet a világmindenség meg minden témakörben keresgélem a darabjait egy olyan kutyának aki bár apa sőt férj, de mégsem szalonna..én Én vagyok

Linkblog

2008.07.04. 12:42 Dram

szexzene

....ezen mindig mosolyogtam:) minek ahhoz zene?...de a barátom esküdött rá, hogy...Shade...akkoriban, még csak egy kazettás magnóm volt....elindítottam, de az előkészület nem nekem való...szép zene volt, tény.....lassan belemelegedtünk...kerültek le a ruhák, bár nem tudom ehhez volt-e köze az andalgó énekesnek....egyre hevesebbek lettek a csókok..és egyszercsak merényletszerű robaj..síri  csend. vége lett az "A" oldalnak... friss szívrohamososknak nem ajánlott szexelni, de azt hiszem nem is menne, ahogy nekem sem ment könnyen újra felállni..a helyzet magaslatára. (és az sem biztos hogy sikerült..de megszépülnek az emlékek)

ezzel közel húsz évre lezártam a gondos alkalomhoz illő zeneválasztást....csak legutóbb mikor meglátogatott E minket...ez maradt bent...szerencsére nem kattant...és csak hajnalban vettük észre, hogy még mindig ugyanaz szól..:) teljesen véletlen az is, hogy mikor balatonon legutóbb eljött itt aludni...megint az volt bent.

vasárnap benéz..és marad hétfőn is, nekem meg dolgoznom kell...hagyjam itt nekik?:)

miközben ezt írtam, felhívott a csinos ingatlanos lány..mukaügyben, én persze elárultam hol vagyok..., jön ő is!...jövő héten...a Balatonsoundra. megnézni egy együttest.. rákérdeztem gyanakodva...csak nem a ...Massive Attack?

dedede...jössz?

:) az attól függ..

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://dram.blog.hu/api/trackback/id/tr10553027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tenmagam 2008.07.04. 14:08:21

Kaukázus: Szalai Éva

Ha nem is akkor..., de hallgasd meg.

:)

Dram 2008.07.04. 14:53:32

ismerem persze..., de miért is épp ez?:)

Tenmagam 2008.07.04. 18:04:01

Na jó... legyen neked a tescó..

:)

/ahogy olvastalak ez ugrott be /
süti beállítások módosítása