HTML

nem lesz szalonna

Az élet a világmindenség meg minden témakörben keresgélem a darabjait egy olyan kutyának aki bár apa sőt férj, de mégsem szalonna..én Én vagyok

Linkblog

2008.08.12. 18:58 Dram

vasmacskát

felszedni sokkal bonyolultabb mint más macskákat. több okból is..nem elég, hogy kapaszkodik a talajba, hogy lánca visszahúzza a mélybe, hogy baromi nehéz eset de még ráadásul....nem is akar. cibáltam felfelé a tengefenékről, és közben arra gondoltam hogyan szaporodhat, sőt megszakadva többször halkan férfiasan üvöltve ajánlottam is néhány rokont neki, de ilyen ez.. a tengerésznek szenvedni kell.

fogát összeszorítva izzadni, az elromlott generátort javítani a nyílt tengeren (mert úgy nem megy a jéggép..:) és jég nélkül inni a fehér rumot kólával (fúj) mondom kemény.. aztán a 12 tonnás hajót belavírozni egy olyan helyre ami még üres, de ez egyáltalán nem egyszerű feladat. mert az olaszoknak most kezdődött a szabadság, leállt az összes cég, és gyár, és a motoros yachtjaikkal elfoglalják hamar a szabad helyeket és már megy az ordibálás, amit egyébként bírok...ehhez képest egy 8m széles hajóval szinte reménytelen helyet találni...hacsak, nem áll kinn onedin félmeztelenül, és lóbálja a kezében a szinte kiürült bacardis üveget mintegy S.O.S jelzésként...(nemhiszem, hogy nyomott a latban  az orron napozó hayek és cruz..)

ha a tükörbe nézek azt látom, hogy a hunyorgó ráncaim, amik szintesohanemis látszanak, most fehéren maradtak, és azt, hogy a szememben elbújt a tenger, hazajött velem..most is ott hullámzik...fel és le közben kicsit előre, majd hátra, és ki és be...

1 komment

Címkék: tenger hajó


A bejegyzés trackback címe:

https://dram.blog.hu/api/trackback/id/tr75613023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tenmagam 2008.08.12. 22:35:13

Tengerész???

ÓÓÓÓ!

:)
süti beállítások módosítása