HTML

nem lesz szalonna

Az élet a világmindenség meg minden témakörben keresgélem a darabjait egy olyan kutyának aki bár apa sőt férj, de mégsem szalonna..én Én vagyok

Linkblog

2008.09.01. 13:13 Dram

kerékvágás

ba bele.. kellett ma zökkennem egy pillanat alatt. ez a pillanat egybeesett az ébresztőóra első jelzésével, ami nem túl agresszív így még tudtam egy kicsit aludni miután lenyomtam..fel kéne kelni -hallom drágám hangját valahonnan....szerintem meg nem jár jól az óra- mondom párnába ágyazott arccal, de gyenge próbálkozásom hatástalam maradt, főleg mert ez az ébresztóra előttem még mindig misztikus módon beáll az atomóra jelére....ezt közben félálomban át is gondoltam és már továbbszőttem a lehetőségeket, hogy hogyan romolhatott el a frankfurti központ...és már ott is voltam, egy anarchista csoport tagjaként akik célul tűzték ki, hogy elrontják a fő időmérőt, mintegy összezavarva ezzel a földgolyót...fel kéne kelni - mondja drágám megint kedvesen....ok. kv reggeli iskola...utána pedig irány a római part ahol béreltem egy kajakot. hőstett volt..ezt így értékelem utólag. ólomnehéz tagokkal beültem a kis lélekvesztőbe. és elkezdtem evezni...mire meglett a tempó, a zsebemben megkezdte kitartó csöngését a telefonom....na jó, felveszem. (ne csináljátok utánam) egy olyan mozdulatsorral ami bármelyik viziciruszban megállná a helyét...sikerült benyúlnom a zsebembe, ehhez gyakorlatilag hidat kellett csinálnom a kajakon a duna közepén (világszám)...de sikerült. eddigre persze a duna visszavitt a kiinduló pontomhoz..sebaj...okulva a bajokból a telefont előre tettem  ahol a nadrág gumija odaszorította acélos hasfalamhoz....és elkezdtem újra a tempót.

és ment... és ment...és egyre jobban elmélyültem benne mikor..

csiklandózó bizsergés futott át rajtam a köldökömtől kiindulva, úgy rémítve meg, hogy majdnem mindent eldobtam...de legalábbis azonnal behúztam a hasam az újabb csöngésre...:) igen...jól gondoljátok....a telefon abban a pillanatban el is tűnt a gatyámban, egy pillanatra sem hagyva abba a vibrálást.

a két túrista hajó fényképezőgépekkel, csak annyit látott, hogy egy (napbranított izmos) kajakos a duna közepén forgólódva nagyhévvel nadrágjában kotorász...

ez is az edzés része?

japánban évekig fogják elemezni, az itt ellesett titkos mozdulatokat, hogy miért olyan sikeresek a magyar kajakosok..

 

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://dram.blog.hu/api/trackback/id/tr19643049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

warlockagi 2008.09.02. 09:26:58

hehehe kis beképzelt;-) acélos;-)
hihhi
www.youtube.com/watch?v=EFRkCard0lI

Dram 2008.09.04. 09:53:16

jólvanna..
egyébként meg az acél nagyhőfokon folyékony...:)
süti beállítások módosítása