HTML

nem lesz szalonna

Az élet a világmindenség meg minden témakörben keresgélem a darabjait egy olyan kutyának aki bár apa sőt férj, de mégsem szalonna..én Én vagyok

Linkblog

2009.05.11. 10:38 Dram

teljes a hangzavar

...szinte mindenki beszélni akar. ülnek a fedett tarszon..szépen felöltözve ahogy egy vendégségbe illik. az ajándék italok és virágok mutatják..a házigazda egy pár...pazar. kedvelem őket így együtt, de külön külön kiderül, hogy mások vagyunk.

két békánk van. de hogy honnan? persze tudom a lehetséges válaszokat.

1. még ikra korában ott maradt egy madár szájában aki elhozta ide és mikor ivott kiesett belőle..

2. várta a pillanatot a csapat, hogy végre ne legyen ebihal, és..lábakat növesztettek csak azért, hogy aztán kimászva a dunából, felsétáljanak a partra, átvergődjék magukat az úttesten , majd a gyalog hömpölygő tömegen, járdákon és autók alatt megint és emelkedőn...és végül sikerült... kettőjünkek a húszból

 3. mostanában kicsit elhanyagoltam a vizet...így fordulhatott elő, hogy egy olyan várakozással teli massza keletkezett amiben bármi lehetséges...amiből kiindulhat az evolúció,  villám hatására...vagy születhet két béka egy elkallódott gondolatból ..

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dram.blog.hu/api/trackback/id/tr31114553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása