HTML

nem lesz szalonna

Az élet a világmindenség meg minden témakörben keresgélem a darabjait egy olyan kutyának aki bár apa sőt férj, de mégsem szalonna..én Én vagyok

Linkblog

2008.06.18. 09:34 Dram

furcsa álmom

visszatérő része, hogy repülök...(egyre ritkábban) álmomban ez olyan tulajdonságom amivel régóta tisztában vagyok és remekül is csinálom. bármilyen műrepülő figurát azonnal rutinból.. csak egy baj van, hogy sosincs közönség. sőt...ha lenne olyankor nem tudok ... na igen...bizonyítani akarom, mégsem kitaláltam az egészet, és eszembe jut az egyetlen logikus módszer... víz fölé repülök és súrolom a tetejét.....a combommal, a hasammal...miközben az orrommal hasítom a vizet. ezek után elrepülök az ismerősömékhez és arcomon önelégüllt vigyorral megállok az ajtóban csuromvizesen....majd megfordulok, hogy lássák a megingathatatlan bizonyitékot... hátam nem vizes......látjátok? erről beszéltem!!

a még mindig értetlen arcuk annyira bosszant, hogy felébredek. idióta bagázs....

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://dram.blog.hu/api/trackback/id/tr21526682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tenmagam 2008.06.18. 14:01:38

:)

Nem elég ha te tudod...

Tudod?
süti beállítások módosítása