HTML

nem lesz szalonna

Az élet a világmindenség meg minden témakörben keresgélem a darabjait egy olyan kutyának aki bár apa sőt férj, de mégsem szalonna..én Én vagyok

Linkblog

2008.07.31. 08:54 Dram

Onedin

ismét fellép, rám nagyon hasonlító külsővel Primosten-től délre holnap utántól....de hogy az élet mégse legyen olyan egyértelmű  vitorlás utunk előtt ma odafelé letört az egyik hajócsavar... na mindegy. én a kapitány csak remélem hogy időben elkészülnek a javítással és a gondom csak annyi lesz, hogy melyik fehér ingem vegyem fel, mi az utirány, és elég e a jég az italokhoz..:) Barnes kapitány, pedig egy egyébként halkszavú, de hangosan éneklő gitáros bőrébe bújik majd erre az időre. Elizabeth salma hayeknak álcázza magát és elhozza barátnőjét penelopé cruzt is. az animátor maga attila király lesz személyesen. a többi kabinban csak lányok.....olyan egyszerűen hangzik, de az ember nem tud kibújni a bőréből, vagy mégis?

irány:

dél-délnyugat.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://dram.blog.hu/api/trackback/id/tr88593888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tenmagam 2008.07.31. 19:10:01

Hmm..

Ha pasi lennék meglehet irigyelnélek. Úgy tűnik elég szar lesz neked...

:)
süti beállítások módosítása