HTML

nem lesz szalonna

Az élet a világmindenség meg minden témakörben keresgélem a darabjait egy olyan kutyának aki bár apa sőt férj, de mégsem szalonna..én Én vagyok

Linkblog

2008.12.04. 10:08 Dram

imádom a pezsgőt,

nézni...ahogy egy pohárban szállnak fel belőle a buborékok. sosem értettem honnan jönnek..de vannak. úgy néz ki a pohár falán a semmiből keletkezik valami..a láthatatlanból...látható.

kibontani...határozott lassú mozdulatokkal lehámozom a fóliát, meglazítom a drótot, és leveszem a szájkosarát, megmarkolom erősen a nyakát és nem hagyom, hogy ellenőrizetlenül eldurranjon. ura vagyok,én nyitom ki,  halk pukkanással, amikor majd a gáz lassan hömpölyög belőle, vagy robajjal hagyva hogy kevés mellé fröccsenjen.

amikor nők kortyolják.

mert egyedül sosem innék.

--------

teázni is szeretek.
ott forrong előttem a csészében, és belelógatom (snasszul a filterest)....várom amíg megteszi a hatását, aztán kiveszem..kis méz, és kockáztatás, hogy a nyelvem kibírja-e....
mert forrón szeretem.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://dram.blog.hu/api/trackback/id/tr90803041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása